Προστασία υφασμάτων με το Always Dry Spray

Προστασία υφασμάτων με το Always Dry Spray

Κάθε είδος της κλωστοϋφαντουργίας έχει διαφορετική δομή ινών. Κάποια υφάσματα θα μπορούσαν να είναι πιο επιρρεπή σε ακαθαρσίες, ενώ κάποιο άλλο να λερώνεται ποιο εύκολα. Προσθέτοντας μία νανο-επίστρωση θα έχει διαφορετικά πλεονεκτήματα, και όταν θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα πράγματα, μπορούμε να δούμε ότι αυτό είναι το μέλλον για
την προστασία των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Υπάρχουν προϊόντα που προστατεύουν ένα είδος υφάσματος, αλλά ποτέ δεν έχει υπάρξει οτιδήποτε που μπορεί να προστατεύσει όλα τα υφάσματα. Δηλαδή, ως την ανακάλυψη του Always Dry!!! Είναι πραγματικά ένα καινοτόμο και επαναστατικό μέσο προστασίας των κλωστοϋφαντουργικών και δερμάτινων ειδών. Κανένα άλλο προϊόν δεν έχει πρωτοτυπήσει όσο αυτό.


Προστασία υφασμάτων με το Always Dry.  


Πρώτα απ 'όλα, οι περισσότεροι άνθρωποι αντικαθιστούν τα έπιπλα, τα υφάσματα ή υφάσματα εσωτερικού χώρου όταν γεμίζουν από λεκέδες ή όταν λερώνονται γενικότερα και είναι αδύνατον να καθαριστούν. Θα πρέπει πραγματικά να τρίψετε σκληρά το ύφασμα για να αφαιρεθούν οι λεκέδες και πολλές φορές είναι αδύνατον.

Αν έχετε χρησιμοποιήσει άλλα προϊόντα καθαρισμού σε πολλές περιπτώσεις τα χρώματα θα αρχίσουν να ξεθωριάζουν. Έτσι, συνήθως, αυτό έχει ως αποτέλεσμα απλά να τα πετάμε ή να αλάζουμε ταπετσαρία/ύφασμα ή να αγοράσουμε καινούργια! Σκεφτείτε πόσα χρήματα θα μπορούσε να σώσει το Always Dry, αν όλα τα υφάσματα σας προστατεύονται με αυτό και διαρκούν σχεδόν για πάντα!!!
Μια είναι η λύση: Το
Always Dry Textile Protection Spray με βάση την Nanoτεχνολογία επίστρωσης.

H πρωταρχική λειτουργία μιας νανο-επικάλυψης για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα γινεται για την προστασία αυτών. Όταν ένα σπρέι προστασίας των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων με βάση νανο-επικάλυψης εφαρμόζεται στην επιφάνεια, ένα μοριακό επίπεδο προστασίας συνδέεται με τη δομή της επιφάνειας (του υφάσματος). Αυτό το εξαιρετικά λεπτό στρώμα έχει και τις ιδιότητες της απώθησης. Έτσι, αντί της καταστροφής των ινών με τη βρωμιά και τα υγρά, αυτά απωθούνται από αυτό, και η επιφάνεια "μοιάζει" όπως το γυαλί με ένα  λεπτό Nano-στρώμα.


Τι σημαίνει αυτό σε πρακτική χρήση?

Κανονικά δεν πρέπει να χρησιμοποιήτε χημικά προϊόντα καθαρισμού που βλάπτουν τις ίνες από τα υπάρχοντά σας, ειδικότερα σε ακριβούς καναπέδες, καρέκλες, κουρτίνες... γιατί πλέον μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν μόνο με ένα πανί μικροϊνών και ζεστό νερό, βρωμιά και λεκέδες!!!
    
Μειώνουν τη συχνότητα και το χρόνο που απαιτείται για τον καθαρισμό των αντικειμένων σας. Ειδικά αυτόν τον καιρό που οι άνθρωποι έχουν λιγότερο χρόνο ΚΑΙ λιγότερα χρήματα να ξοδέψουν. Αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα και σας επιτρέπει να περάσετε το χρόνο σας κάνοντας πιο παραγωγικά και πιο σημαντικά πράγματα.
  
Απωθεί το νερό, αναψυκτικά, καφέ, κρασί, και άλλα υγρά που συνήθως μπορούν να σας αρρωστήσουν αν δείτε να χύνονται στους ακριβούς καναπέδες σας ή κάποιο ακριβό ρούχο!

Λόγω των superhydrofobic ιδιτήτων, τα υγρά ακριβώς γλυστράνε από την επιφάνεια και δεν θα τρελαθήτε.


 
Σε μερικά χρόνια οι εταιρίες νανοτεχνολογίας θα προμηθεύουν τις κλωστοϋφαντουργίες με υλικά νανο-προστασίας.
Ηδη κάποιες κλωστοϋφαντουργίες κατασκευάζουν τετοια υφάσματα!

Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτών των προϊόντων είναι, ότι δεν αλλάζουν την εμφάνιση, αίσθηση, ή το χρώμα των υφασμάτων σας. Αυτή η τεχνολογία είναι τόσο ακριβής ώστε καλύπτει κάθε ίνα και είναι πλέον η καλύτερη δυνατή προστασία κλωστοϋφαντουργίας για κάθε είδος υφάσματος.

Αλλά, αυτό είναι μόνο ένας τρόπος θεώρησης των πραγμάτων. Έχουμε προσωπικά κάποια εμπειρία με είδη ένδυσης επίστρωσης όπως σουέτ παπούτσια, ακριβά κασμίρ πουλόβερ, και τα υλικά του αθλητισμού που χρησιμοποιούν το προϊόν μας. Ολα τα άλλα υφάσματα και δέρματα λαμβάνουν επίσης την ίδια ποιότητα προστασίας. Έτσι, με το εύκολο στη χρήση Always Dry σπρέι και την προσιτή τιμή, θα μπορείτε να μειώσετε το χρόνο του καθαρισμού.

Το Always Dry θα επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των αγαπημένων ειδών ένδυσης σας και θα διατηρήσει τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σας να μοιάζουν με νέα.

Για να σας αποδείξω ότι
το Always Dry παρέχει την καλύτερη δυνατή προστασία στα υ΄φασματα και δέρματα, προσθέσαμε μερικές μικροσκοπικές εικόνες με ή χωρίς επικάλυψη φυτικές ίνες, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς η καινοτόμος αυτή  νανοτεχνολογία είναι.

Στην πρώτη εικόνα, μπορείτε να δείτε τις ίνες ενός κοινού υφάσματος κλωστοϋφαντουργίας που είναι ευαίσθητες στην βρωμιά, υγρά, και προϊόντα καθαρισμού. Αυτό είναι το απροστάτευτο ύφασμα κλωστοϋφαντουργίας και μοιάζει με:

 

 

Η δεύτερη εικόνα είναι ένα από τα υφάσματα που είχε ψεκαστεί με το Always Dry. Όπως μπορείτε να δείτε, η ίνα καλύπτεται πλήρως και προστατεύεται από υγρά, σκόνη, και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την Κατηγορία.