Διαβάστε αυτό πριν αγοράσετε κάποιο σπρέυ προστασίας Χαλιών

 

Διαβάστε αυτό πριν αγοράσετε κάποιο σπρέυ προστασίας Χαλιών

Ψάχνετε για ένα σπρέι που να κάνει αδιάβροχο ένα χαλί ή
ανθεκτικό στη βρωμιά και στους λεκέδες; Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις συμβουλές μας, έτσι θα πάρετε την καλύτερη απόφαση!

Δυστυχώς, δεν είναι κάθε σπρέυ προφύλαξης το ίδιο. Στην πραγματικότητα, κάποιο
σπρέυ προφύλαξης Χαλιών θα μειώσει ακόμη και τη διάρκεια ζωής των πολύτιμων χαλιών σας.
 

Προβλήματα με τη χρήση ενός τυχαίου σπρέυ προστασίας Χαλιών.
Αυτό που ακολουθεί είναι μια σύντομη λίστα με όλους τους λόγους για τους οποίους οποιοδήποτε είδος σπρέυ προστασίας Χαλιών δεν είναι συμβατό με όλα τα χαλιά.
 

1. Δεν υπάρχει σπρευ προστασιας χαλιών που μπορεί να προστατέψει όλα τα έιδη χαλιών. Αφού το χρησιμοποιήσετε,αργότερα θα διαπιστώσετε ότιτο φθηνό σπρέυ που μόλις αγοράσατε κατέστρεψε το ακριβό χαλί σας! Αποτέλεσμα: ΝΑ μείνουν λεκέδες στο χαλί σας, αντί για την αφαίρεσή τους, ή ακόμη χειρότερα, να καταστρέψουν εντελώς  το χαλί σας.

2) Ένα κανονικό σπρέι χαλί προσφέρει προστασία μόνο για σύντομο χρονικό
 
διάστημα:
Ας το παραδεχτούμε, για να προχωρήσετε και και να αγοράσετε ένα σπρέι για το χαλί σας, το κάνετε επειδή θέλετε το χαλί να κρατήσει αρκετά ή επειδή δεν θέλετε να σπαταλήσετε πολύ χρόνο για τον καθαρισμό του (ή και τα δύο). Έτσι τι καλό κάνει ένα σπρέι που διαρκεί μόνο δύο μήνες; Δυστυχώς, τα περισσότερα σπρέυ προσφέρουν βραχυπρόθεσμη προστασία και να σας αναγκάζουν να χάνετε τον ελεύθερο χρόνο σας για τον καθαρισμό των χαλιών ΚΑΙ που θα πρέπει να το ξανακάνετε μετά από 2-3 έως 6 μήνες.

3) Τα περισσότερα σπρέυ προστατεύουν τα χαλιά σας από το νερό, αλλά όχι και από... λάδια και άλλα υγρά που δημιουργούν μακράς διαρκείας λεκέδες (π.χ. κρασί), τη βρωμιά και τους λεκέδες!!! Με άλλα λόγια: προστατεύουν από το χαλί σας με 1 από 5 καταστάσεις, ενώ θα έπρεπε να το προστατεύει από το σύνολο των παραπάνω.

  

Αλλά πού μπορείτε να βρείτε ένα σπρέι χαλιών που λειτουργεί για όλα τα υφάσματα, προσφέρει μακροχρόνια προστασία, και προστατεύει το χαλί σας από όλα τα είδη των υγρών, τη βρωμιά και τους λεκέδες;


Παρουσιάζουμε το Always Dry για Υφάσματα και δέρμα, το καλύτερο σπρέυ προστασίας χαλιών!

Το Always Dry είναι το ιδανικό σπρέι για το χαλί σας, επειδή κάνει όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα:

- Προστατεύει τα χαλιά σας από υγρά (νερό, λάδια, κλπ.), τη βρωμιά και τους λεκέδες
- Προστατεύει το χαλί σας για ως και 18 μήνες
- Είναι 100%
ακίνδυνο, επιτρέπει την αναπνοή  των υφασμάτων, σε αντίθεση με τα περισσότερα σπρέι χαλιών τα οποία είναι κατασκευασμένα από φθηνές χημικές ουσίες.
- Δεν αλλάζει την όψη, το χρώμα ή η κινητικότητα του χαλιού σας (και πάλι, σε αντίθεση με τα περισσότερα σπρέι
χαλιών   που έχουν την τάση να σκληραίνουν το χαλί σας αισθητά ή ελαφρώς)
- Δεν είναι ορατό στο ανθρώπινο μάτι.

Και
έτσι ακριβώς ξέρετε ότι αυτά δεν είναι μερικοί ασαφείς ισχυρισμοί που κάνουμε και ότι το Always Dry πράγματι κάνει αυτό που λέμε. Θα θέλαμε να σας δείξΟΥΜΕ το μυστικό πίσω από πανίισχυρο σπρέι μας.

Πώς το Always Dry λειτουργεί
Η διαφορά μεταξύ
Always Dry για Textile & Δέρμα και ένα κοινό σπρέι χαλιών είναι ότι το  Always Dry βασίζεται στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας nano.

Βλέπετε, συνήθως όταν τα υγρά και τη βρωμιά έρχονται σε επαφή με το χαλί σας έχουν ελεύθερη πρόσβαση. Μπορούν να το χτυπήσουν από όλες τις γωνίες και αυτό είναι που κάνει το χαλί σας να γίνει βρώμικο. Με λίγη βοήθεια από την νανο-τεχνολογία μπορούμε να δώσουμε στο χαλί σας υπερυδρόφοβη προστασία. Αυτό μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά αυτό σημαίνει απλώς η γωνία επαφής με την οποία τα υγρά και η βρωμιά έρχονται σε επαφή με το χαλί σας έχει αυξηθεί ριζικά. Ως αποτέλεσμα, υγρά και και βρωμιά έχουν πολύ μεγάλη δυσκολία να κρατηθούς στο χαλί κάνοντας το χαλί σας βρώμικο, επειδή η αυξημένη γωνία επαφής καθιστά δύσκολο για αυτά να "κρατηθούν" επάνω σε αυτό.

Αυτό είναι που κάνει το
Always Dry να κάνει τόσο καλά τη δουλεία του και να καθιστά εξαιρετικά δύσκολο για υγρά και ακαθαρσίες να κάνούν οποιαδήποτε ζημιά στα χαλιά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα έως 18 μήνες.

 

Αγοράστε το Always Dry  Σήμερα

Αν θέλετε να κάνετε το χαλί σας αδιάβροχο, να
απωθεί τη βρωμιά, και να μην λεκιάζει,  ως και 18 μήνες, τότε θα πρέπει να προμειθευτείτε το σπρέι μας σήμερα!!!

 
Δεν σας πείσαμε; Όχι μόνο ότι
το Always Dry μπορεί  να χρησιμοποιηθεί ως ένα σπρέι χαλιών, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προστασία του καναπέ, την προστασία των υποδημάτων, η προστασία των άλλων υφαντουργικών προϊόντων (ενδύματα), για να κάνει το δέρμα αδιάβροχο, και ούτω καθεξής. Με άλλα λόγια: όταν αγοράζετε το Always Dry, θα σας εξοικονομήσει χρήματα για τον καθαρισμό των χαλιών και για την αγορά νέων παπουτσιών, ζωνών, ρούχων, καναπέδων, κλπ. γιατί το Always Dry θα διαρκέσει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σπρέυ, θα είναι αδιάβροχο, με αντοχή στους λεκέδες και την βρωμιά γενικότερα.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την Κατηγορία.