Τι πρέπει να γνωρίζεις για τα προϊόντα Νανοτεχνολογίας

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τα προϊόντα Νανοτεχνολογίας

Ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποιο νανο προϊόν μπορεί να κάνει για σας και τα προϊόντα που θέλετε να προστατέψετε; Τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος!

Επειδή σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε 3 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το πώς οι νανο επιστρώσεις Always Dry μπορούν να συμβάλουν στην κατώτατη γραμμή της επιχείρησής σας.

Συνεχείστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα επιχρίσματα που βασίζονται στην τεχνολογία nano.


# 1: Επιστρώσεις Nano με λίγα λόγια
Πάντα οι Νανο -επιστρώσεις έχουν υπερυδρόφοβες ιδιότητες. Τι σημαίνει αυτό ακριβώς; Με απλά λόγια, οι επιστρώσεις μας κάνουν αντικείμενα κατασκευασμένα από δέρμα και ύφασμα, να απωθούν το νερό και άλλα υγρά αλλά και κάθε είδους λεκέδες.

Να  πώς αυτό λειτουργεί ...

Κανονικά, τα υγρά και η βρωμιά έχουν ελεύθερη ακανόνιστη πτώση όταν έρχονται σε επαφή με τις ίνες  (για παράδειγμα) ενός καναπέ. Βασικά, μπορεί να χτυπήσει τον καναπέ από όλες τις γωνίες και αυτό είναι που κάνει τον καναπέ να βραχεί ή / και βωμίζει: είναι δηλαδή απροστάτευτος σε μικροσκοπικό επίπεδο.

Οι επιστρώσεις με το Always Dry νανο spray  αυξάνει δραστικά τη γωνία επαφής με την οποία υγρά και βρωμιά έρχονται σε επαφή με ένα αντικείμενο κατασκευασμένο από ύφασμα ή δέρμα. Τι σημαίνει αυτό;

Αυτό σημαίνει ότι αυξάνουν την γωνία επαφής μέχρι που το σημείο όπου τα υγρά και η βρωμιά δεν μπορεί να μπει στις ίνες πια. Αποτέλεσμα: υγρά, βρωμιά και σκόνη γλυστρούν μακριά από τα δέρματα και τα υφάσματα σας από μόνα τους ή το μόνο που έχετε να κάνετε για να τα απομακρύνετε είναι να τα σκουπίσετε με μια γρήγορη κίνηση!!!

Με άλλα λόγια: Η nano επίστρωση μπορεί να κάνει τα υφάσματα και τα δέρματα αδιάβροχα, και με μεγάλη αντοχή και αώθηση στους λεκέδες και στη βρωμιά. Θα κάνει τα προϊόντα σας πιο εύκολα να καθαριστούν, αυξάνοντας την ζωή τους και να γίνουν ανώτερης ποιότητας από τα προϊόντα των ανταγωνιστών σας! Η επίστρωση μας διαρκεί έως και 18 μήνες.

 

Τo Always Dry μπορεί να αδιαβροχοποιήσει οτιδήποτε είναι φτιαγμένο από ύφασμα ή δέρμα αλλά και άλλων υλικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προστασία των υποδημάτων, καναπέ, χαλιών, και ο κατάλογος συνεχίζεται...

Our coatings can be used to waterproof anything made from textiles or leather. They can be used as shoe protection, couch protection, a carpet spray, and the list goes on and on.


# 2: Πώς το Always Dry  νανοπροϊόν επικάλυψηs μπορεί να δώσει την επιχείρησή σας μια έξτρα ώθηση!

Εάν η εταιρεία σας έχει χαλιά, καναπέδες, παπούτσια, δερμάτινα προϊόντα (ζώνες, μπουφάν, μπότες, και ούτω καθεξής) ή κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα (πετσέτες, T-shirts, τα τεχνικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, κλπ.), στη συνέχεια, ενσωματώνοντας την νανο επίστρωσή μας, μπορεί τα προϊόντα αυτά να διαφοροποιηθούν και να έχουν μεγάλο αβαντάζ σε σχέση με των ανταγωνιστών σας και να αυξήσετε τα έσοδά σας. Ακόμα και να πουλάτε το σπρέυ μας σαν αυτούσιο προίόν οι αγοραστές σας να το χρησιμοποιύν για την αδιαβροχοποίηση των ειδών που αγοράζουν από σας.

Σκεφτείτε το:

- Ενα αντικείμενο που είναι πιο εύκολο να καθαρίστει σημαίνει πιο εύκολο στη χρήση. Ο μέσος καταναλωτής προτιμά συνήθως προϊόντα εύκολα στη χρήση τους και στο καθάρισμά τους.

- Το Always Dry Νανο σπρέυ γλυτώνει στους ανθρώπους τα χρήματα. Εάν τα προϊόντα σας διαρκούν περισσότερο, οι καταναλωτές θα πρέπει να αντικαταστήσουν φθαρμένα υφάσματα και δέρματα λιγότερο συχνά.

- Η αντίληψη της υψηλότερης ποιότητας θα μπορούσε ακόμη και να σας επιτρέψει αύξηση στις τιμές σας. Οι καταναλωτές έχουν πλέον συνηθίσει "το καλύτερο προϊόν είναι το πιο ακριβό προϊόν", ή ακόμα μπορείτε να επωφεληθήτε την καλύτερη ποιότητα των ειδών σας στο να αυξήσετε τις πωλήσεις σας πρσφέροντας στην ίδια τιμή καλύτερα είδη!

 Ποιος δεν θέλει να συμβεί κάτι τέτοιο;


# 3: Πώς να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Always Dry Σήμερα!

Αν σας ενδιαφέρει χρησιμοποιώντας 
το Always Dry για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και τα δέρματα στο εργοστάσιο ή το κατάστημά σας, τότε παρακαλούμε να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αμέσως.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν σας ενδιαφέρει να γίνετε πωλητής των προϊόντων νανο-τεχνολογίας.

Και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη νανο-τεχνολογία μελετείστε όλες τις πληροφορίες του site μας.

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την Κατηγορία.