Αποστολές Προϊόντων

Χρεώσεις με Γενική Μεταφορική Courier:

  • Ως 3 κιλά εντός Αττικής με αντικαταβολή: 6 €,
  • Ως 3 κιλα Επαρχία, σε πολεις: 7 €.
  • Δυσπρόσιτες Περιοχές: 7€.

Παράδοση : Την επόμενη ημέρα εκτός από τις δυσπρόσιτες περιοχές μετά από 2-4 ημέρες. Για επιβεβαίωση/λεπτομέρειες, τηλεφωνείστε στο 210 2015222.

Κατάθεση Χρημάτων:

Τραπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ Λογαριασμός: GR 5101 7204 5000 50 45 088 773 596 Ονομα: Αφοι Κορρε ΟΕ

Τραπεζα: EUROBANK Λογαριασμός: GR 740 260 011 0000 920 200 379 557 Ονομα: Αφοι Κορρε ΟΕ


Xρειάζεται τηλεφωνική ενημέρωση: 210 2015222.


Εγγύηση και όροι Επιστροφής

 

Τα προϊόντα της AUTO PRO/SECURE TECH/SAVE4YOU, επιλέγονται με προσοχή και εινα πολύ καλης ποιότητας.

Αυτή είναι πάγια πολιτική που διατηρείται από το 1995 μέχρι & σήμερα και αυτά τα κριτήρια έχουν εκτιμηθεί από τους πελάτες, που είναι ο αδιαμφισβήτητος κριτής.

Οι εγγυήσεις των προïόντων εíναι των επισήμων αντιπροσώπων της Ελλάδος ή του Εξωτερικού και το servise αυτών εκτελεíται στα κεντρικά service των εταιριών αυτών ή σε συμβεβλημένα servise που οι εταιρίες αυτές μας υποδεικνύουν ή κάποια ηλεκτρονικά προιόντα θα πρέπει να σταλουν στο εργοστάσιο στο εξωτερικό για επισκευή.

Για να είναι άνετες οι αγορές σας έχεται τη δυνατότητα να επιστρέφεται το προïόν. Προϋπόθεση φυσικά είναι να μην έχει παραβιαστεί η συσκευασία & να μην έχει ανοιχτεί & χρησιμοποιηθεί όπως επίσης και να ισχύουν τα παρακάτω:

Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελιάς σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή (ή με τηλέφωνο) να μην ξεπερνά τις 4 ημερολογιακές μέρες.

Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση της.

Στην περίπτωση της επιστροφής προϊόντων τα έξοδα μεταφοράς τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

Την συσκευασία (το κουτί) που έρχετε το προϊόν, να την έχετε τοποθετήσει σε ένα πιο μεγαλο κουτί ώστε να μην καταστραφει η συσκευασία του προϊόντος.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μεσω τραπέζης εντος 5 ημερών. Τα εξοδα αποστολής και επιστροφής δεματων δεν επιστρέφονται εκτός αν το προιον που παραλαβατε ήταν ελλατωματικό!

Μέσα στη συσκευασία να έχετε τοποθέτηση την απόδειξη ή αντίγραφο & ένα έγγραφο που να εξηγεί το λόγο που το επιστρέφετε, ή να πάρετε τηλέφωνο πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία επιστροφής στο τηλέφωνο 210 2015222.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληρεί τους παραπάνω όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ίδιου.


Προσοχή:

Πολλά από τα είδη μας είναι για χρήση εκτός δρόμου και ίσως δεν πληρούν τις προδιαγραφές κάθε χώρας για την χρήση τους στο δρόμο. Ελέγξτε τους κατά χώρας νόμους.

Αποκλειστικά υπεύθυνος για την χρήση κάποιων εκ των προϊόντων μας εκτός πίστας , είναι ο αγοραστής και χρήστης.

Important Note : Many of our items, they don't fullfill the laws for being used on the street but ONLY for Racing purposses. Please check your Local Laws.

The buyer and the user is fully responsible for the use of some of our products. Παρακαλούμε, ρωτήστε μας.

Ευχαριστουμε για την προτιμησή σας.