ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ:

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΕΥΡΩ: Δωρεάν μέσω ACS COURIER.

 
ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕ ACS:
Ως 3 κιλά εντός Αττικής με αντικαταβολή: 6 ΕΥΡΩ, Επαρχία: 8 ΕΥΡΩ.

ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ: 8+15Ε. Για τις δυσπρόσιτες περιοχές υπαρχει και άλλη επιλογή με 8 Ευρώ μόνο, αλλά η παραλαβή θα γίνει από το κατάστημα της ACS COURIER.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ: Την επόμενη ημέρα εκτός από τις δυσπρόσιτες περιοχές μετά από 2-3 ημέρες. Για επιβεβαίωση, τηλεφωνείστε στο 210 2015222.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:

EUROBANK  0026-0011-91-0100342481
IBAN

ΕΘΝΙΚΗ         122/377565-85

ΕΜΠΟΡΙΚΗ   Ν.5638/32

ΑLPHA         141-002101-072689

Xρειάζεται τηλεφωνική ενημέρωση και αποστολή της απόδειξης κατάθεσης με φαξ: 210 2015222.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

Τα προϊόντα  της AUTO PRO επιλέγονται με προσοχή, έχοντας εγγυήσεις ( ποιοτικά προïόντα με χαμηλή τιμή).
Αυτή είναι πάγια πολιτική που διατηρείται από το 1995 μέχρι & σήμερα και αυτά τα κριτήρια έχουν εκτιμηθεί από τους πελάτες, που είναι ο αδιαμφισβήτητος κριτής.

Οι εγγυήσεις των προïόντων εíναι των επισήμων αντιπροσώπων της Ελλάδος ή του Εξωτερικού και το servise αυτών εκτελεíται στα κεντρικά servise των εταιριών αυτών ή σε συμβεβλημένα servise που οι εταιρίες αυτές μας υποδεικνύουν.

Για να είναι άνετες οι αγορές σας έχεται τη δυνατότητα να επιστρέφεται το προïόν. Προϋπόθεση φυσικά είναι να μην έχει παραβιαστεί η συσκευασία  & να μην έχει ανοιχτεί & χρησιμοποιηθεί όπως επίσης και να ισχύουν τα παρακάτω:

Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελιάς σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή (ή με ΤΗΛ) να μην ξεπερνά τις 4 ημερολογιακές μέρες.

Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκετε στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση της.

Στην περίπτωση της επιστροφής προϊόντων τα έξοδα μεταφοράς τα επιβαρύνεται ο ΠΕΛΑΤΗΣ.

Το προϊόν να δοθεί για επιστροφή με την ίδια εταιρεία COURIER  που σας το έφερε.

Την συσκευασία (το κουτί) που έρχετε το προϊόν, να την έχετε τοποθετήσει σε ένα πιο μεγαλο κουτί ώστε να μην καταστραφει η συσκευασία του προϊόντος. Μέσα στη συσκευασία να έχετε τοποθέτηση την απόδειξη ή αντίγραφο & ένα έγγραφο που να εξηγεί το λόγο που το επιστρέφετε, ή να πάρετε τηλέφωνο πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία επιστροφής  στο τηλέφωνο 210 2015222.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληρεί τους παραπάνω όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του  με χρέωση του ίδιου.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Πολλά από τα είδη μας είναι για χρήση εκτός δρόμου και ίσως δεν πληρούν τις προδιαγραφές κάθε χώρας για την χρήση τους στο δρόμο. Ελέγξτε τους κατά χώρας νόμους.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΠΙΣΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ.

IMPORTANT NOTE: Many of our items, they don't fullfill the laws for being used on the street but ONLY for Racing purposses. Please check your local Laws.
THE BUYER AND USER IS FULLY RESPONSIBLE FOR THE USE OF SOME OF OUR PRODUCTS.

Ευχαριστουμε για την προτιμησή σας.