Φίλτρα Προϊόντων

Τιμή

 – 

  • ‎€10
  • ‎€33

TETRAX Βάσεις στήριξης

TETRAX  ΑΟΡΑΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ.

Το ΤΕΤΡΑΧ είναι ένα ένα σύστημα στήριξης ηλεκτρονικών συσκευών, το μικρότερο στον κόσμο. Τα συστήματα στήριξης αυτά έχουν την δυνατότητα να συγκρατούν με ασφάλεια συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα παντός τύπου πλοηγούς, MP3 κ.λ.π.

Είναι η μοναδική λύση αποφυγής αυτών των πλαστικών, μεγάλων και επικινδύνων βάσεων που βλέπουμε σχεδόν σε όλα τα αυτοκίνητα των οποίων οι οδηγοί δεν γνωρίζουν τις βάσεις TETRAX!!!

Η οδήγηση έτσι και αλλιώς είναι ένα επικίνδυνο σπορ, γιατί λοιπόν να το κάνουμε ακόμα ποιο επικίνδυνο? Γιατί να ψάχνουμε τις τσέπες μας ή την τσάντα μας, για να βρούμε το κινητό μας την ώρα που οδηγούμε? 

Οι συσκευές TETRAX χρησιμοποιούν ειδικούς μαγνήτες και συγκρατούν με ασφάλεια το κινητό σας ή τον πλοηγό σας χωρίς να χρειάζονται οι τεράστιες πλαστικές βάσεις που γνωρίζετε, οι οποίες όχι μόνο είναι δύσκολο να τις αποθηκεύσετε αλλά επίσης δεν χρειάζεται να τις γλύφετε για να κολλήσουν!

Επί πλέον δεν σας κρύβουν την ορατότητα, πράγμα πολύ επικίνδυνο, αλλά δεν είναι ορατές και από τους κλέφτες, οι οποίοι για να σας κλέψουν τον πλοηγό (από το ντουλαπάκι που όλοι αφήνουμε, θα σας σπάσουν και το τζάμι του αυτοκινήτου!!!

Η τοποθέτηση τους είναι πανεύκολη και μεταφέρονται εξ ίσου εύκολα από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο αν θέλουμε.