Πολυόργανο Ρ10 HUD

Τιμη Καταστηματος: 90.00
75.00
Κερδίζετε : 15.00 (17%)
Σε Απόθεμα
+

Πολυόργανο Ρ10 HUD NEW

Το πολυόργανο P10 HUD, ένας σπουδαίος συνεργάτης για την οδήγηση σας.

• ✔ Οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί να διαβάσετε κατά την διάρκεια της οδήγησης, θα παρουσιαστεί στη συσκευή HUD, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας του οχήματος, των στροφών κινητήρα, της θερμοκρασίας του νερού, της τάσης, της στιγμιαίας κατανάλωσης καυσίμου, της μέσης κατανάλωσης καυσίμου, της μέτρησης της απόστασης οδήγησης, του χρόνου οδήγησης, συναγερμός, συναγερμός ταχύτητας, συναγερμός κωδικού βλάβης κινητήρα, εξάλειψη του κωδικού βλάβης, ελεύθερη εναλλαγή μεταξύ χιλιομέτρων και μιλίων


• ✔ Οθόνη LED TFT. Το P10 HUD είναι εξοπλισμένο με οθόνη υψηλής ευκρίνειας TFT, η οποία εμφανίζει τις πληροφορίες πιο ξεκάθαρα, συνοδεύεται από  λειτουργία αλλαγής χρωμάτων.

Η συσκευή Ρ10 HUD NEW, μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε πιο άνετα κατά την διάρκεια της  οδήγησης, να παρακολουθείτε την ταχύτητα σας και να απολαύσετε την οδηγική σας εμπειρία. Με τη γωνία 30 ° που υποστηρίζει ο σχεδιασμός του, είναι εύκολο να διαβάσετε τις πληροφορίες  χωρίς να μετακινείτε τα μάτια σας από το δρόμο! Δεν χρειάζεται να επικολλήσετε οποιοδήποτε αντανακλαστικό αυτοκόλλητο στο παρμπρίζ σας.


• ✔ ΠΟΛΑΠΛΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ. Το P10 HUD  NEW έχει αναβαθμιστεί με νέες λειτουργίες που το καθιστούν διαφορετικό και πιο ανταγωνιστικό από το παραδοσιακό HUD της αγοράς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω  της διαγνωστικής OBD, για τη σάρωση κωδικών DTC, για τη διαγραφή κωδικών DTC, για δοκιμή επιτάχυνσης, για δοκιμή επιδόσεων φρένων και για ανάγνωση πληροφοριών ρευμάτων, δηλαδή δεδομένων ολόκληρου του αυτοκινήτου! Ένα πολύ λειτουργικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να μάθετε πολλά για το αυτοκίνητό σας.


• ✔ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ. Με τη λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης, το P10 HUD NEW, θα ξεκινήσει ή θα απενεργοποιηθεί αυτόματα με την κατάσταση του οχήματος και  μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικά την μπαταρία του αυτοκινήτου σας. Διατηρώντας τη λειτουργία χειροκίνητου διακόπτη, μπορείτε να ελέγξετε ευκολότερα το HUD.                                                                                                                                   Αυτόματη και χειροκίνητη λειτουργία ρύθμισης φωτεινότητας, για οδήγηση χωρίς αντανάκλαση.


• ✔ ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ. Απλά plug and play, διαθέσιμο για αυτοκίνητα με θύρα OBD2 και EUOBD  (αυτόματο σύστημα διάγνωσης αυτοκινήτου). Όλες οι ρυθμίσεις μπορούν να επιτευχθούν μόνο με ένα κουμπί κύματος, πολύ βολικό και εύκολο στη λειτουργία.

Στη ίδια Τιμή!

80.00 75.00
Γειώσεις D1 SPEC
75.00
VTEC CONTROLLER
110.00 75.00